Community Forum

Resolved
0 votes
Hi, on the morning i have this issue: Storage not found, on 3 vm-machines.
I camnor move the vm-machines to another vm-server, can i add the images manualy ?
NFS is running and online, whats the problem ?

There a many issues with ClearVM and its running not stable for me :-(
Is there a support ????

I have settup my production system but there are coming issues :-(
In ClearVM
Thursday, November 16 2017, 07:31 AM
Share this post:
Responses (8)
  • Accepted Answer

    Friday, November 17 2017, 07:03 AM - #Permalink
    Resolved
    0 votes
    Hello Courtney,
    its not the local storage its the nfs storage.
    So i have number 1 and 2 vm machines running on the same nfs storage, its working.
    But there are number 3 and 4 with the issue storage not found on the same nfs.
    I have delete 2 snapshots from 3 and 4 and after this is coming the issue.
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, November 16 2017, 10:49 PM - #Permalink
    Resolved
    0 votes
    Hello Steffen,

    Based on the hardware info you provided, the HP Smart Array P400i or HP Smart Array E200i is not supported by the current version of ClearVM. There will be some positive progress on the current version in the next 2 months. The next version of ClearVM will have broad hardware support and is scheduled to be released by the end of Q2 2018.

    In the meantime, you can use this guide to Install Virtualization Using KVM on ClearOS 7.

    Sorry for the inconvenience.
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, November 16 2017, 09:55 PM - #Permalink
    Resolved
    0 votes
    Is that using the HP Smart Array P400i or HP Smart Array E200i?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, November 16 2017, 09:42 PM - #Permalink
    Resolved
    0 votes
    there are 2 hp proliant 360 g5 with nfs storage, raid is not working.
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, November 16 2017, 09:35 PM - #Permalink
    Resolved
    0 votes
    What hardware are you using? What RAID/storage controller are you using?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, November 16 2017, 09:18 PM - #Permalink
    Resolved
    0 votes
    Hi, hm yes on the setup of the vm-server have i initialize the storage.
    So the vm machine i coming offline, and i try to start the machine again and after this is the issue. storage not found
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, November 16 2017, 09:11 PM - #Permalink
    Resolved
    0 votes
    Hello Steffen,

    Regarding the 'Storage Not Found' issue:

    Did you initialize the storage on the Physical Machine?
    Attachments:
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, November 16 2017, 07:34 AM - #Permalink
    Resolved
    0 votes
    I/O error while launching new qemu-system-x86_64 processes.; Exception: java.lang.StringIndexOutOfBoundsException: String index out of range: -7
    The reply is currently minimized Show
Your Reply