Community Forum

Resolved
0 votes
Hi All.

This is my first time using ClearOS, and i am a newbie user of linux. So, let´s see whats happened to me. I have installed the ClearOS 7, Community Edition in a Dell server, and everything appeared to be fine. But at the end of installation process, when it finally goes to webconfig Ui, it prompts to login with administrator. When i log on it, it goes to a page that show the config information of the ethernet cards, maybe expecting me to configure the IP address, and so on.. Well, the ip is configured, but i dont see any button or link that lead me to the the dashboard. I have only the choice to go to the text prompt..

So i ask you: It was something i forgot to do? Did i did something wrong? How can i go to dashboard after boot?
Friday, August 26 2016, 07:43 PM
Share this post:
Responses (2)
  • Accepted Answer

    Matt Fitz
    Matt Fitz
    Offline
    Sunday, March 19 2017, 05:13 PM - #Permalink
    Resolved
    0 votes
    After several ClearOs installs and issues (waiting on my post to appear) I came across this and REALLY wish this would be stated on that page! Would have saved A LOT of time and aggravation.
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Saturday, August 27 2016, 08:47 AM - #Permalink
    Resolved
    0 votes
    You can only access the dashboard remotely. You need to connect from another PC and navigate to https://your_ClearOS_LAN_IP:81
    The reply is currently minimized Show
Your Reply